Rezultatele clienților

„Testimoniale”

Angelica - Instructor SpeeRead

Îmi place să citesc și să învăț eficient. Abilitățile de citire rapidă și învățare eficientă sunt importante de-a lungul întregii vieți și sunt extrem de utile în anii de pregătire intensă cum sunt cei de dinaintea admiterii la facultate și din timpul facultății sau chiar în activitățile profesionale curente. Am testat de-a lungul timpului mai multe variante și aș dori să v-o prezint pe cea care m-a ajutat să ajung la o viteză de citire de peste 1000 de cuvinte pe minut. Este un program online de citire rapidă optimizată, adică citire rapidă a întregului text însoțită de înțelegerea si memorarea informațiilor importante; (NU este un proces de fotocitire și NICI unul de citire pe diagonală). Metoda se numește “SpeeRead”, iar psihologul roman care a inventat-o s-a bazat pe cercetări și argumente științifice.

Grafic viteza de citire 1.1
Grafic capacitate de memorare 1.1

Bianca

Eu, pentru că am considerat că am citit ceva la viaţa mea, am pornit direct cu programul pentru avansaţi. La primul test am avut o viteză de citire de 381 de cuvinte pe minut cu capacitate de memorare de 90%. la finalul programului aveam o viteză de citire de 710 cuvinte pe minut, dar capacitatea de memorare îmi scăzuse la 70%. Asta, pe test. În viaţa reală am observat că, departe de creşterea capacităţii de citire, cursul m-a ajutat mult în creşterea puterii de concentrare.

Grafic viteza de citire 1.2
Grafic capacitate de memorare 1.2

Orsolya

În luna martie am început acest curs, când eram presată de un curs online interminabil. Simțeam că sufletul meu se sufocă de atâtea ore online și că trebuie să învăț ceva nou pentru mine și din proprie inițiativă. Decizia a fost una bună, deoarece acest curs m-a ajutat foarte mult. Textele erau interesante, treptat m-am obișnuit și cu cursorul colorat. În luna aprilie am observat că pot să parcurg un text la prima vedere mult mai repede, pot să sintetizez esența lui mai ușor. Și am redescoperit nuanța expresivă a limbii române. Doresc să continui cursul de citirea rapidă. Optez pentru Modulele 2+3 Basic. Mulțumesc pentru această posibilitate. Și încerc să diseminez informația și experiența mea printre elevii mei.

Grafic viteza de citire 1.3
Grafic capacitate de memorare 1.3

Vasile

Am parcurs programul și sunt foarte mulțumit. Viteza mea de citire a crescut și aproape am reușit să elimin pronunția mentală în timpul cititului. Mai trebuie să lucrez la înțelegerea textului, dar sunt sigur că în timp, exersând aceasta va crește și ea. De-a lungul programului, am făcut antrenamentul la ore diferite și am observat că îmi este mult mai ușor să mă concentrez și să citesc atunci când sunt odihnit. Când eram mai obosit viteza de citire era mai scăzută. Vă mulțumesc pentru că a-ți creat acest program, sunt recunoscător pentru că am aflat de el și aș dori să particip și la următoarele module, dar după ce mă întorc din vacanță. Toate cele bune.

Grafic viteza de citire 1.4
Grafic capacitate de memorare 1.4
Grafic viteza de citire 1.4.m2
Grafic capacitate de memorare 1.4.m2

Dumitru

Da, în final a fost ok, sunt super mulțumit chiar dacă a fost destul de greu de păstrat ritmul mai ales în perioada asta când suntem așa aglomerați. O să văd de acum inainte, deja observ că sunt mai concentrat pe ce citesc și sunt mai atent la modul în care rostesc.

Grafic viteza de citire 1.5
Grafic capacitate de memorare 1.5

Citește și rezultatele de mai jos. ATENȚIE la următorul cod de reducere!

Alessia

Grafic viteza de citire 2.1
Grafic capacitate de memorare 2.1

Ruth

Grafic viteza de citire 2.2
Grafic capacitate de memorare 2.2

Andra

Grafic viteza de citire 2.3
Grafic capacitate de memorare 2.3

Carmen

Grafic viteza de citire 2.4
Grafic capacitate de memorare 2.4

David

Grafic viteza de citire 2.5
Grafic capacitate de memorare 2.5

Citește și rezultatele de mai jos. ATENȚIE la următorul cod de reducere!

Nina

Grafic viteza de citire 3.1
Grafic capacitate de memorare 3.1
Grafic viteza de citire 3.1.m2
Grafic capacitate de memorare 3.1.m2

Irina

Grafic viteza de citire 3.2
Grafic capacitate de memorare 3.2

Marian

Grafic viteza de citire 3.3
Grafic capacitate de memorare 3.3

Florin

Grafic viteza de citire 3.4
Grafic capacitate de memorare 3.4

Marius

Grafic viteza de citire 3.5
Grafic capacitate de memorare 3.5

Pe locuri, fiți gata, citiți!